Priser

I ett standardpaket för bröllop ingår fotografering av förberedelser, porträttsession samt dokumentation av vigsel, mingel och middag. Jag följer därmed brudparen från dagens första förberedelser från putsade skor och pudrande näsor till kvällens första tal. Denna fotoberättelse levereras sedan fullt behandlad i form av högupplösta bilder i färg och svartvitt på DVD-skiva som är redo för utskrift. Ni har själva användarrätt till fotografierna och väljer fritt hur ni vill trycka dem. I priset ingår även en designad fotobok i storlek 18×18 cm. Jag är givetvis också öppen för andra paketlösningar och erbjuder andra fotoboksformat för dem som är intresserade och skickar en offert på begäran.

Standardpaket för bröllop med DVD och fotobok                                     10 500 kronor

Barnfotografering och familjefotografering sker på en plats som väljs av familjen, kanske i trädgården, på lantstället eller på stranden. En session tar mellan 1-2 timmar där lek kombineras med porträttfotografering. Resultatet levereras fullt behandlat och högupplöst på DVD-skiva. Därefter har ni användarrätt till bilderna.

Barnfotografering med DVD-skiva                                                                     3 000 kronor

Jag erbjuder också annan porträttfotografering eller andra fotouppdrag och diskuterar gärna olika former av upplägg. Jag har f-skattesedel.